Selena Gomez a descoperit faima cu ajutorul rolului din serialul „Magicienii din Waverly Place”. Acum, la 10 ani de când s-a terminat, Sel a deschis cutia cu amintiri! Uite cum a început totul!

Cele 110 episoade din ”Magicienii din Waverly Place” au fost suficient pentru ca Selena să cucerească inimile a milioane de fani. Serialul a câștigat un premiu Emmy pentru cel mai bun serial de preadolescenți din 2009, dar și în 2010 pentru filmul adaptat după serial.

Selena Gomez avea doar 11 ani atunci când a opbținut rolul lui Alex Russo. De la ”Magicienii din Waverly Place” până la o carieră în cinematografie, a mai fost doar un pas pentru Selena. După ce s-au încheiat filmările celor 4 sezoane ale serialului, Selena Gomez a mai putut fi urmărită în ”Spring Breakers”, ”Get Away”, ”Monte Carlo”, ”Getaway”, dar și altele.

Uite cât de încrezătoare era Selena:

Selena Gomez a fost îndrăgostită de colegul ei din familia Disney

Selena Gomez va fi toată viața asociată cu Justin Bieber. Cei doi au avut o relație tumultoasă. Chiar dacă au trecut mulți ani de când și-au spus ”adio”, între Sel și Biebs încă mai mocnește ceva. Ceea ce probabil nici Justin nu știa că Selena a avut un crush. Așa cum era de așteptat, la fel de celebru ca și ea. Este vorba despre Cole Sprouse, fratele lui Dylan Sprouse, gemenii care au făcut senzație în serialul de pe Disney ”Sweet life of Zack and Cody”.

„Eram obsedată de Cole Sprouse. Aveam scris în interiorul dulapului că sunt îndrăgostită de el. Eram obsedată de acel serial. Credeam că la un moment dat vom fi împreună. Apoi, am fost invitat special în acel serial și a trebuit să îl sărut pe Dylan, nu pe Cole, conform scenariului.” 

#tbt. Cum arată Selena Gomez pe vremea când a dat audiții pentru „Magicienii din Waverly Place”
Hepta