În ultimii ani, viața lui Britney Spears a fost ca un carusel de emoții de trări. Artista a trecut prin atâtea eveniment, încât poate inspira scenariul unui film. Și dacă, totuși, vrea cineva să pună pe micile ecrane un film despre Brit, avem deja și actrița principală. Nimeni alta decât Millie Bobby Brown.

Millie Bobby Brown este una dintre cele mai cool actrițe ale generației noi. Millie a făcut senzație în serialele de pe Netflix, iar popularitatea ei a crescut odată cu „Stranger Things” și „Enola Holmes”. Totuși, în cazul ei se pare că se adeverește zicala „cu cât ai mai mult, cu atât ai vrea mai mult”.

Spunem asta pentru că actrița țintește sus. Atât de sus încât vrea să intre în pielea lui Britney Spears. Millie Bobby Brown a fost invitată recent în emisiunea lui Drew Barrymore. Drew știe mereu cum să pună întrebările. De data asta, a scos o informație extrem de prețioasă de la Millie.

Millie Bobby Brown, o copilărie trasă la indigo cu cea a lui Britney Spears

Vedeta a fost întrebată care este rolul la care visează sau ce și-ar dori cel mai mult pe lumea asta să interpreteze. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri. Se pare că „Enola Holmes” vrea să o interpreteze pe Britney Spears. Deși nu este în plan niciun film despre viața fostei prințese pop, Millie Bobby Brown s-a asigurat că este prima care se anunță.

„Cred că povestea ei, în primul rând, rezonează cu mine. Am crescut cu atenția publicului pe mine. I-am urmărit videoclipurile, interviurile și am descoperit cine era Britney când era tânără. […] Nu o cunosc personal. Dar când mă uit la poze cu ea, simt că-i pot spune povestea într-un mod cât se poate de corect”, a spus Millie.