Una caldă, alta rece pentru Margot Robbie. Actrița a bifat multe roluri de succes până acum, dar se pare că a avut parte și de evenimente mai puțin plăcute. Deși anul acesta a intrat în pielea lui Barbie, se pare că rolul din „Pirații din Caraibe” s-a dat pe Apa Sâmbetei”.

Margot Robbie a ratat unul dintre cele mai importante roluri din cariera ei. Actrița a fost în cărți pentru „Pirații din Caraibe”, dar se pare că lucrurile nu s-au concretizat. Din păcate, Margot a pierdut rolul și a vorbit despre asta în cel mai recent număr al publicației Vanity Fair.

„Am avut ideea de a pune în scenă un spinoff pentru film, cu mult timp în urmă. Am vrut să fie un rol feminin în centrul atenției, dar să spună o poveste diferită. Ar fi fost o idee cool, dar se pare că cei din producție nu au fost de acord.”

Jerry Bruckheimer le-a reamintit fanilor într-un interviu pentru „The Sunday Times” că viitorul filmului nu îl are în plan pe Johnny Depp. Johnny a jucat rolul lui Jack Sparrow în toate cele cinci părți ale filmului. Ba chiar a primit și o nominalizare la Oscar pentru „Curse of the Black Pearl.” Bruckheimer a mai spus că, momentan, lucrează la două scenarii cu „Pirații”. Niciunul dintre ele nu-l includ pe Johnny.

„Da, am vorbit cu Margot Robbie. Lucrăm la două scenarii, unul cu ea și unul fără ea. Johnny Depp nu este luat în calcul în momentul de față, dar viitorul încă nu este decis.”