2022 a fost un an plin pentru Jennifer Lopez. Artista a avut evenimente importante atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Deși pare că a ținut-o dintr-o lună de miere în alta, JLo și-a făcut timp și pentru un nou film în care are rolul principal.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jennifer Lopez este talentată. Artista cochetează demult și cu muzica și cu actoria, iar asta i-a adus mereu aprecierea fanilor. JLo a bifat multe producții cinematografice anul acesta. „Marry me”, „The Mother” și „Shotgun wedding” sunt doar câteva exemple. Chiar dacă anul 2022 se apropie de final, soția lui Ben Affleck nu a vrut să tragă linie până când nu a mai trecut încă un rol în portofoliu.

Jennifer Lopez bifează doar roluri de succes

Artista este personajul principal din „Atlas”, cel mai recent film pe care l-a bifat. Potrivit celor de IMBd, filmul are niște cadre uimitoare, iar majoritatea scenelor se toarnă în Noua Zeelandă și în Los Angeles. „Atlas” urmărește povestea personajului interpretat de Jennifer Lopez care trăiește în viitor.

Aceasta nu este singură, ci este înconjurată de o mulțime de soldați cu inteligență artificială. Alături de divă, din distribuție mai fac parte și Simu Liu, Sterling K. Brown, Lana Parrilla și Abraham Popoola.

Fiind un film de acțiune, Jennifer Lopez are multe scene periculoase. Aici, rolul este preluat nu de una, ci de două dubluri. Paparazzi le-au suprins pe cele două împreună cu artista în una dintre pauzele de pe platourile de filmare.

#doubletrouble. Cum arată dublurile lui Jennifer Lopez din „Atlas”, cel mai recent film cu artista în rol principal
Profimedia
#doubletrouble. Cum arată dublurile lui Jennifer Lopez din „Atlas”, cel mai recent film cu artista în rol principal
Profimedia