Jenna Ortega nu mai are nevoie de nicio introducere. Cel puțin, nu după ce a dat lovitura cu rolul din „Wednesday”. Acum, întreaga atenție este canalizată asupra ei, așa că vedeta a decis să nu mai aibă deloc secrete față de fani.

Jenna Ortega este una dintre cele mai cunoscute actrițe în momentul de față. Deși cochetează de ani buni cu actoria, rolul lui Wednesday a fost cel care a făcut-o remarcată. Vedeta nu doar că joacă în cel mai urmărit serial de pe Netflix din toate timpurile, dar a și bifat o reușită huge. Rolul fiicei Familiei Addams i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur. Și cum fanii sunt din ce în ce mai curioși să afle detalii din viața ei, ei bine, starul de peste Ocean s-a conformat.

Jenna Ortega a răspuns la cele mai des întâlnite întrebări de la fani. După ce am aflat că a renunțat la a mai fi vegană „din cauza” României, actrița a mai dat din casă un detaliu interesant. Da, pentru cei care nu știu, Jenna obișnuia să fie vegană. Însă, venitul la noi în țară a fost o adevărată problemă. De vină a fost lipsa diversității culinare la care se aștepta. Dar și faptul că gastronomia noastră este delicioasă, au făcut-o să cadă în ispită.

Revenind la cel de-al doilea detaliu, interpreta lui Wednesday a recunoscut că are un artist prefect. Sam Smith este norocosul care se aude pe repeat în căștile actriței. Jenna nu se regăsește doar în muzica sa, ci și în mesajele pe care acesta le transmite.

„Sam Smith mă inspiră să fiu un spirit liber. Lui nu-i pasă de comentariile răutăcioase, pur și simplu face mereu ceea ce simte. Sunt obsedată după „Unholy”! Nici nu vreau să-mi imaginez cum va fi întregul album.”