Anul 2023 a început cum nu se putea mai bine din punct de vedere al producțiilor cinematografice. Platformele de streaming se „bat” în titluri cât mai catchy, dar, se pare că deja avem un câștigător. Serialul lansat pe 15 ianuarie este pe primul în topul IMDb și a surclasat seriale deja celebre.

Luna ianuarie a venit cu vești bune pentru HBO Max, platforma care găzduiește cel mai bun serial din toate timpurile. La trei zile de la lansare, „The Last of Us” i-a cucerit pe fani, iar votul de pe IMDb vorbește de la sine. Serialul a obținut nota 9.6 din 10 și a luat fața serialelor fruntașe de până acum, „Game of Thrones” și „Breaking Bad”.

Calificativul a fost obținut în urma a 12.000 de voturi. Imediat, pe locul doi, găsim „Breaking Bad”, cu 9.5, ceea ce înseamnă un singur lucru. „The last of us” este cel mai bine cotat serial din toate timpuri. Fanii cred că lucrurile se vor mai schimba în viitor, dar nu radical.

Acțiunea „THE LAST OF US” se petrece la 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă. Joel, un supraviețuitor îndârjit, este angajat să o scoată ilegal pe Ellie, o fată de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică slujbă devine în curând o călătorie brutală și sfâșietoare. Amândoi trebuie să traverseze SUA și să depindă unul de celălalt pentru a supraviețui.

„The last of us”, un serial care te ține în suspans

Din distribuție fac parte: Pedro Pascal (Joe), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Murray Bartlett (Frank), Nick Offerman (Bill), Melanie Lynskey (Kathleen), Storm Reid (Riley), Merle Dandridge (Marlene), Jeffrey Pierce (Perry), Lamar Johnson (Henry), Keivonn Woodard (Sam), Graham Greene (Marlon) și Elaine Miles (Florence). Ashley Johnson și Troy Baker își vor face, de asemenea, apariția în serial.

THE LAST OF US, bazat pe celebrul joc video cu același nume dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru platformele PlayStation®, a fost scris și produs executiv de Craig Mazin și Neil Druckmann.
Serialul este o co-producție cu Sony Pictures Television, avându-i ca producători executivi pe Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan și Rose Lam. Companii de producție: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint și Naughty Dog, arată comunicatul oficial HBO Max.