Vanessa Hudgens a cunoscut faima odată cu rolul din „High School Musical”. Fosta membră Disney a făcut senzație cu personajul Gabrielei. Acum, la mai bine de două luni de la întoarcerea la celebrul liceu, vedeta a explicat care a fost, de fapt, scopul vizitei sale.

Vanessa Hudgens nu mai are nevoie de nicio prezentare. Bruneta a făcut atunci echipă cu Zac Efron și au format unul dintre cele mai îndăgite cupluri ale anilor 2000. A trecut mult timp de la lansarea serialului, iar în viața actorilor s-au produs multe schimbări. Din fericire pentru fanii lor, atât Vanessa, cât și Zac au rămas tot în zona actoriei.

Recent, Vanessa le-a făcut o mare surprinză tuturor celor care au urmărit povestea „High School Musical” cu sufletul la gură. Vedeta s-a filmat în timp ce era în curtea liceului, acolo unde s-au filmat toate cele trei părți ale filmului produs de Disney. Vanessa a fost încercată de multe emoții, iar sta s-a putut vedea cu ochiul liber și pe filmare.

Vanessa Hudgens nu se pregătește de un spin-off

Cei care au văzut postarea au simțit că au călătorit în timp cu ajutorul Vanessei. Mulți dintre ei și-au amintit că, în trecut, era în discuție realizarea unui spin off pentru „High School Musical”. Lucrurile nu s-au mișcat în direcția dorită și se pare că totul a rămas doar la stadiul de idee. Cel mai probabil, mobilizarea tuturor actorilor a fost destul de dificilă.

De fapt, Vanessa nici nu s-a gândit la asta. Vizita ei a fost una random, spre dezamăgirea fanilor. „Iubitul meu este jucător de baseball în Salt Lake. Cât timp a fost pe teren, am închiriat o mașină și m-am gândit să fac câteva poze de dragul vremurilor bune.

Cât despre faptul că și Zac s-a filmat tot acolo, la scurt timp după Vanessa, actrița nu are de spus decât: „Sunt un trendsetter”.