Antonia e mămică full time, iar timpul petrecut alături de cei trei copii ai ei este cel mai prețios. Artista postează des mesaje emoționante pentru copiii ei, iar de data aceasta i-a dedicat Mayei câteva story-uri pe Instagram. 

Fetița Antoniei a împlinit recent 11 ani, iar cele două au făcut un pictorial de revistă împreună, pentru a marca momentul. Zilele trecute, vedetele de peste Ocean au sărbătorit International Daughters Day, adică Ziua Internațională a Fiicelor, iar Antonia nu putea lăsa să treacă ziua fără să o marcheze într-un fel. Artista a postat pe Instagram câteva story-uri pe care i le-a dedicat Mayei și a scris: ”Nu pot să cred că puiul meu a crescut atât de mult! Sunt atât de mândră să fiu mama ta! Ești cea mai bună prietenă a mea, pentru totdeauna”. Apoi, a postat o melodie pe care a compus-o în urmă cu doi ani, pentru fiica ei.

”În oglindă” a fost scrisă într-un moment dificil din viața Antoniei, când ea și fostul soț se judecau pentru custodia Mayei. Fetița artistei a crescut în ultimii ani în Italia, alături de familia tatălui ei, iar Antonia a văzut-o mai rar decât și-ar fi dorit. Anul acesta s-a pronunțat divorțul, iar cântăreața poate petrece mai mult timp alături de Maya și o poate vizita mai des. Așa sună piesa pe care Antonia i-a dedicat-o Mayei în 2019: