Azi, serialul fenomen „La casa de papel” ajunge la final. Ultimele episoade din sezonul cinci sunt așteptate cu sufletul la gură de milioane de fani. Chiar dacă jaful ajunge la final, producătorul Álex Pina are o surpriză pe toții fanii găștii lui El Profesor.

Nu a existat personaj din „La casa de papel” care să nu fie îndrăgit de către fani. Dintre toate, Berlin este norocosul care va avea propriul serial începând din 2023. „Berlin: A New Series” va avea în centrul atenției personajul cu același nume. Chiar dacă a murit în sezonul doi, Berlin va apărea în secvențe din trecut.

”Sunt foarte încântat de ideea asta. Sunt recunoscător că mă pot conecta cu oamenii din toată lumea și să primesc în același timp atâta iubire. Am început serialul fără să știm în ce direcție ne vom îndrepta și se pare că am câștigat. Mulțumesc fanilor pentru tot!”, a declarat Alonso pentru TVLine.

Rio, Tokyo, Denver, Lisabona, Stockholm, Helsinki, Palermo, Bogota și Marsilia au dat a doua mare lovitură din viața lor, iar în sezonul final, El Profesor încearcă să îi scoată din Banca Spaniei și să scape de poliție. Dacă vor reuși sau nu, rămâne de văzut astăzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Romania (@netflixro)