Vești bune pentru fanii filmului ”Dune”. Succesul răsunător din primele zile de la lansare i-a convins pe producători să continue povestea cât mai repede. Actorii sunt mai pregătiți ca niciodată și deja au început filmările pentru cea de-a doua parte care se anunță mult mai palpitantă decât prima.

”Dune” își merită cu vârf și îndesat eticheta de cel mai bun film al anului. A fost mare hype în jurul lui și toată lumea vorbește despre asta. Cum prima partea s-a încheiat cu un final deschis, nu a fost prea greu pentru ca fanii să își dea seama că mai urmează cel puțin o parte. Producătorii s-au apucat deja de treabă, iar actorii au revenit pe platourile de filmare.

Spre deosebire de prima parte care s-a lansat concomitent în cinematografe și pe HBO Max, de data asta, cei de la Warner Bros. au spus că ”Dune: Part Two” va fi lansat exclusiv în cinematografe. Cea de-a doua parte a filmului încă nu are distribuția confirmată, dar fanii se așteaptă să îi vadă în continuare pe Zendaya și pe Timothee. Partea a doua din ”Dune” va apărea în octombrie 2023, la o distanță de doi ani față de prima parte.

”Dune” aduce în prim plan doi actori din generația nouă care, puși lângă nume cu greutate din industria cinematografică creează o poveste excepțională. Timothée și Zendaya au fost printre primii care au atras atenția din întreaga distribuție și, totodată, asupra lor au fost ațintite și cele mai multe priviri critice. ”Dune” este un film care promite foarte multe și are toate șansele să primească un premiu Oscar. Momentan, filmul a fost cotat foarte bine și se poate lăuda cu nota 8.3 pe Imdb și cu un scor de 91% pe Rotten Tomatoes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUNE (@dunemovie)