Gigi și Bella Hadid nu mai au nevoie de prezentare. Surorile Hadid sunt unele dintre cele mai cunoscute modele din garda nouă, iar creatorii de modă se bat să le poarte creațiile. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că pe lângă Anwar, modelele mai au încă două surori care nu sunt la fel de cunoscute.

Familia Hadid este mult mai numeroasă decât vă așteptați. În afară de celebrele Gigi și Bella și de iubitul lui Dua Lipa, Anwar, familia Hadid mai are două fete care nu petrec la fel de mult timp în lumina reflectoarelor. Este vorba despre Alana și Marielle.

Alana este fashion designer la New York și este cunoscută pentru colaborarea cu Lou & Grey. Alana a lansat brandul Current Moji și, trebuie să recunoaștem că toate datele pe care le are o recomandă pentru asta. Sora lui Gigi nu ratează nicio ocazie de a se poza în dressingul ei impresionant și, deși obișnuiește să se prezinte ca fiind cea mai androgină dintre toate surorile, cu siguranță alte fashioniste ar face orice să aibă garderoba ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

 

Cea mai mare dintre ele, Marielle a cochetat cu fashion-ul, dar la un alt nivel. Aceasta a lansat propriul brand de ochelari de soare, Hadid Eyewear și este cunoscută pentru vibe-ul bun pe care îl emană în online.