Fără doar și poate, Tom Ellis și-a cucerit fanii cu rolul din super producția Lucifer. Cei care au văzut serialul pot spune că acest rol i se potrivește cel mai bine actorului, dar înainte de a fi diavolul preferat al tuturor, Tom Ellis a bifat și alte roluri.

Tom Ellis este recunoscut pentru rolul din Lucifer. Actorul a reușit să trecă dincolo de micile ecrane cu interpretarea sa, iar asta i-a garantat un fan base uriaș. ”Lucifer” a fost cel mai popular serial al anului 2019. Fanii s-au organizat perfect și au salvat serialul atunci când acesta  era la un pas de a fi anulat. Hashtag-ul #SaveLucifer a ajuns #1 în trending-uri ceea ce i-a convins pe cei de la Netflix să îl adopte. 

Acum, Lucifer și-a surprins fanii cu ultimul sezon și se pare că nu a fost deloc pe placul fanilor. Lucifanii se așteptau la mai mult acțiune cu Lucifer în ipostaza de Dumnezeu, dar până la urmă s-au mulțumit cu faptul că măcar au apărut personaje noi, cum ar fi fiica lui Lucifer și a lui Chloe.

Like father... like daughter. Cum arată fiica lui Tom Ellis? Actorul din Lucifer a postat o imagine cu ea pe Instagram

Dacă ai făcut cunoștință cu Lucifer Morninstar, este timpul să afli că înainte de asta, Tom Ellis a intrat și în pielea altor personaje. Uite câteva dintre ele!