Așa cum probabil se știe deja, nimic nu este întâmplător atunci când vine vorba de videoclipurile lui Adele. Artista a avut mereu o conexiune logică și ordine cronologică între ele, iar „Oh my God” nu face nici el excepție de la regulă. Unul dintre momentele care a atras atenția tuturor este scaunul în flăcări care, bineînețes, are o semnificație mult mai profundă.

Fanii lui Adele sunt obișnuți ca această să le aducă mereu în față adevărate opere de artă. Artista se implică trup și suflet în ceea ce face, iar rezultatele vorbesc de la sine. Adele a vrut mereu ca muzica să o reprezinte și să îi spună povestea de viață și se pare că a reușit. Fiecare videoclip, fiecare piesă reprezintă o filă din povestea ei. 

„Oh my God” este plin de subînțelesuri și mesaje subliminale, iar cel al scaunului în flăcări nu avea cum să nu stârnească curiozitatea fanilor. Nu este foarte greu de dedus faptul că Adela a făcut un salt în timp și s-a legat de videoclipul „Rolling in the deep”. Acum, arzând acel scaun, artista vrea să transmită, mai evident ca niciodată, că s-a rupt de tot ce a însemnat acel trecut pentru ea.