Au succes, îi vezi mereu zâmbitori și ai impresia că au avut dintotdeauna lumea la picioare. Ei bine, nu!

Sunt câțiva artiști de la noi, dar și de la ei care au fost crescuți doar de mame și cărora le sunt extrem de recunoscători pentru ceea ce au ajuns astăzi. Au trecut prin momente grele în copilărie când au fost abandonați de tați și au fost crescuți doar de mame, dar asta i-a motivat. Mulți dintre ei au ajuns departe, au cariere uimitoare şi s-au făcut cunoscuți în întreaga lume.

Ei sunt cei care demonstrează că nimeni și nimic nu poate sta în calea talentului.

Antonia. Antonia a trăit până la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii alături de părinții săi. Mai exact, cântăreața a copilărit în satul statul Utah și în Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul și a intrat în lumea modelling-ului. Copilăria nu a fost una chiar ușoară pentru Antonia din prisma faptului că a fost crescută doar de mama sa, Denise, din cauza faptului că tatăl său natural s-a despărțit de mama acesteia pe când Antonia era doar un bebeluș.

Delia. Artista a absolvit Liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”, după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard, și o soră Oana.

Dorian Popa. Părinții lui s-au despărțit, iar mama lui a fost nevoită să-l crească singură. Tocmai acest lucru a făcut ca relația lor să fie extrem de apropiată, iar artistul se emoționează de fiecare dată când vorbeşte despre ea."Mama mea m-a făcut ceea ce sunt!”, spune Dorian.

Selena Gomez. Eram frustrată pentru că părinții mei nu erau împreună. Nu vedeam lumina de la capătul tunelului. Mama muncea din greu ca să-mi ofere o viață mai bună. Mi-e teamă de ce s-ar fi ales de mine dacă nu plecam din Texas. Mama era foarte puternică în fața mea. Faptul că m-a născut la 16 ani era o mare responsabilitate pentru ea. A renunțat la totul pentru mine, avea trei locuri de muncă, și-a sacrificat viața pentru mine.”

Demi Lovato. Fosta membră din familia Disney a fost crescută doar de mamă, iar relația dintre ele este extrem de specială. Unul dintre momentele grele pe care au trebuit să îl depășească împreună a fost acela în care Demi a ajuns la spital din cauza unei supradoze. "Încă îmi este greu să vorbesc despre acest lucru. Tremur și acum când mă gândesc ce s-a întâmplat atunci. M-am trezit de dimineață, iar telefonul meu era bombardat cu mesaje. Toți mă întrebau dacă Demi este bine sau dacă mai este în viață? Nu știam ce se întâmplă. Am aflat întreaga poveste de la asistentul lui Demi care m-a sunat. Am fost în șoc, nu știam ce să spun. A fost ceva la care nu m-am așteptat să aud, ca părinte, despre oricare dintre copii mei. Nu arăta deloc bine, ba chiar era într-o formă foarte proastă. I-am spus în acel moment: <<Demi, sunt aici. Te iubesc.>> Mi-a răspuns: Și eu te iubesc!"

Justin Bieber. Pattie Mallette, mama artistului, l-a crescut singură pe Justin de la 10 luni, după ce s-a despărțit de tatăl acestuia. Pattie și-a scris deja memoriile în care povestește despre cât de greu i-a fost să fie o mamă tânără, despre cum a experimentat diverse droguri și alte dificultăți.

50 Cent. Mama lui, Sabrina, l-a născut pe când avea 15 ani şi l-a crescut singură. Sabrina a fost ucisă în 1988, când Jackson avea 12 ani, iar el s-a mutat în casa bunicilor, unde a locuit alături de opt unchi şi mătuşi. În documentarul "50 Cent: The Origin of Me", rapperul discută despre adopție cu studenții din Carolina de Sud, statul unde au locuit bunicii lui: "Îmi face bine să aflu mai multe despre trecutul meu. Mulți oameni nu ştiu că am fost adoptat. Bunica mea m-a adoptat după ce mama mea a murit. A fost tutorele meu legal.”

Jay-Z. Shawn Corey Carter era unul dintre cei patru copii ai cuplului Adnis Reeves și Gloria Carter. Atunci când tatăl lor i-a părăsit, copii au fost lăsați doar în grija mamei, ajungând, în cele din urmă, să fie crescuți într-un Marcy Houses, un cămin de copii din cartierul Bedford-Stuyvesant. Toată această copilărie grea a fost inspirația pe care s-au bazat primele piese compuse de tânărul Shawn, alias Jay-Z.