Cleopatra Stratan nu are nevoie de prea multe prezentări. Artista care îl aștepta pe Ghiță la portiță s-a maturizat, iar acum este femeie în toată regula. Fiica lui Pavel Stratan s-a căsătorit recent cu alesul inimii ei, Edward Sanda și este mai fericită ca niciodată. 

Cleopatra Stratan are ani întregi de experiență în domeniul muzical. Chiar dacă a avut o pauză, atunci când a revenit, Cleo s-a asigurat că rupe topurile cu piesele ei. Și așa s-a întâmplat! Fiica lui Pavel Stratan a schimabt registrul, iar revenirea ei a fost una spectaculoasă. Piesele de dragoste au prins foarte bine la public, iar spectacolele ei pe scenă erau din ce în ce mai solicitate de către fani. Pentru Cleopatra, cariera este foarte importantă, așa că se dedică aproape full-time pentru ca rezultatul care ajunge la fani să fie pe măsura așteptărilor.

Când vine vorba de finanțe și de bani încasați, Cleopatra nu stă deloc rău. Artista ia mai mulți bani decât tatăl și soțul ei, iar asta datorită talentului, seriozității și implicării de care dă dovadă de fiecare dată. ”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a dezvăluit un organizator de spectacole.