Selly a crescut pe Youtube, atât la propriu, cât și la figurat. De la puștiul din Craiova care posta vloguri în 2013 până la tânărul care are propria Academie de Vlogging și vrea să reformeze educația, parcursul lui Andrei Șelaru este unul interesant.

Cei care îl urmăresc pe Selly știu faptul că acesta muncește de la 11 ani și că și-a creat în timp propria identitate, pe care chiar el o aproximează ca valorând peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la sumele încasate din online, dar nu vloggerul nu s-a ascuns niciodată și a vorbit mereu relaxat și deschis despre acest subiect. ”Sunt foarte recunoscător pentru veniturile pe care le am. În online, este vorba despre cât vine din AdSense și cât vine din campaniile publicitare. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul ăsta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună din AdSense.”, spunea Selly acum câteva luni în cadrul unui podcast.

Înainte de a ajunge la sumele astea, ca orice copil, Selly a avut parte mereu de sprijinul părinților, doar că acesta a fost independent financiar de la o vârstă destul de fragedă. ”Cred că ultima dată când le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Părinții mei se bucură mult pentru mine şi sunt acolo pentru mine întotdeauna, mereu încearcă să mă ajute şi să mă susțină cât mai mult. Le voi fi întotdeauna recunoscător pentru educația dată şi pentru faptul că m-au lăsat şi încurajat să îmi urmez acest vis de a face vlogging. Îmi doresc să fiu un om împlinit, un om relaxat profesional şi financiar”, a declarat Selly pentru Okmagazine.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)