Selena Gomez traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei. A lansat un album în limba spaniolă anul acesta și a filmat pentru un serial produs de Hulu, care urmează să apară. Unde mai pui că a lansat o linie de produse cosmetice, care recent a intrat și pe piața din Europa. Chiar dacă pare că totul îi merge ca pe roate, Selena s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu probleme de sănătate care și-au pus amprenta atât asupra aspectului ei, cât și asupra stării de spirit. 

Selen este genul de artistă care vorbește deschis despre problemele ei și nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că s-a confruntat cu tulburări emoționale pentru care a apelat la terapie. Acum este mulțumită și împăcată cu viața ei și cu alegerile pe care le-a făcut și nu îi este teamă să privească în urmă. Selena a fost provocată de cei de la Vogue să comenteze câteva dintre aparițiile ei din trecut și a vorbit, printre altele, și despre problemele cu greutatea pe care le-a avut. 

Summer body. La ce truc apelează Selena Gomez și Lady Gaga pentru a slăbi

”Am avut mereu fluctuații de greutate. Și îmi amintesc perfect că în seara aceea (n.r. la Met Gala în 2015) nu mă simțeam deloc bine cu corpul meu. Ceea ce e uimitor e că am avut șansa să îmi aleg o ținută care să mi se potrivească și care să mă avantajeze. Acela a fost unul dintre momentele când mi-am dat seama că nu trebuie să mă încadrez în măsurile pe care le aveam la 19 ani, pentru că nu mai e cazul”, a povestit Selena. 

Artista suferă de o boală cronică autoimună, lupus, din cauza căreia are fluctuații de greutate tot timpul. În urmă cu câțiva ani, a trecut printr-un transplant renal și acest lucru a determinat modificări ale siluetei. ”Trebuie să iau medicamente pentru tot restul vieții. Îmi dau seama când oamenii mă judecă pentru cum arăt. În realitate, eu știu cel mai bine cum stau lucrurile. Am fluctuații de greutate. Depind de ce se întâmplă în viața mea”, a mai spus artista, adăugând că acele comentarii despre greutatea ei o deranjau într-o perioadă, dar a învățat să nu le mai pună la suflet.