Cleopatra și Edward Sanda și-au unit acum ceva timp destinele în fața lui Dumnezeu și sunt mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă nimeni nu le dădea nicio șansă și priveau relația lor ca fiind una pasageră, cei doi au demonstrat fix contrariul.

Cleopatra și Edward au devenit o familie, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată. Fata lui Pavel Stratan a spus ”da!” într-un cadru de vis, așa cum și l-a imaginat. Cei doi au vorbit de multe ori despre marele eveniment, cum ar trebui să arate și la ce tradiții renunță. Îndrăgostiții au respectat planul, iar nunta lor a fost una de vis.

Acum, după ce s-au întors din luna de miere, Cleopatra și Edward au început să își reia activitățile, să petreacă timp în studio și nu numai. În timp ce Cleopatra a prezentat pentru prima dată o emisiune la un post local din Chișinău, Edward Sanda a decis să se converseze cu fanii de pe Instagram și să răspundă la toate curiozitățile.

Întrebat dacă iubita lui se aștepta să fie cerută în căsătorie, Edward nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns: ”Da, se aștepta, pentru că noi când am decis să fim împreună, eu i-am spus <<Ca tine, n-o să mai găsesc niciodată în viața asta, nici n-o să mai caut. Tu ești, gata!>>”, a răspuns Edward unui fan.