Zayn Malik și Gigi Hadid formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și multă lume crede că s-au căsătorit în secret. Cea care i-ar fi dat de gol a fost chiar colaboratoarea lui Zayn, dar se pare că cei doi îndrăgostiți nu au ajuns încă la altar. 

Zvonurile privind căsătoria dintre Zayn și Gigi au apărut în urmă cu câteva săptămâni și de atunci mulți dintre fanii lor sunt convinși că artistul și partenera lui și-au unit destinele în secret. Totul a pornit de la o falsă pistă oferită de colaboratoarea lui Zayn, Ingrid Michaelson. Aceasta s-a referit la Zayn și la Gigi ca fiind căsătoriți, iar fanilor atât le-a trebuit! Deși a apărut ulterior și a declarat că a fost o confuzie și că s-a înțeles greșit, mulți cred în continuare că nu iese fum fără foc. 

Acum, mulți dintre cei care le urmăresc activitatea celor doi sunt convinși că Zayn și Gigi plănuiesc să își unească destinele în secret și că Zayn ar fi cerut-o deja de soție pe iubita lui. Cei doi au o relație de câțiva ani, au fost împreună, apoi s-au despărțit, după care s-au împăcat din nou. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Khai. Gigi a născut acasă, iar Zayn și familia ei i-au fost alături. Deocamdată, cei doi nu au postat fotografii cu chipul micuței lor pe internet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)