Nicole Cherry urmează să devină mămică la sfârșitul anului, iar multă lume s-a întrebat dacă ea și iubitul ei își vor oficializa relația înainte de venirea pe lume a fetiței lor. Viitoarea mămică a pus punctul pe ”i” și a explicat de ce nu se grăbește să facă nunta înainte de a naște. 

Nicole Cherry și Florin Popa au o relație de trei ani, iar în curând vor fi trei. De când a anunțat că așteaptă un copil și s-a afișat pe Instagram purtând un inel care seamănă cu o verighetă, mulți s-au întrebat dacă nu cumva Nicole și iubitul ei și-au oficializat deja relația sau dacă nu au de gând să o facă înainte de a se naște fetița lor. Cireșica a explicat că nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă acum și că are tot timpul din lume să se căsătorească, după ce va deveni mămică. 

Nimic nu e întâmplător. Nicole Cherry și-a programat sarcina: ”Am vrut să am un copil săgetător sau leu”

Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a spus Nicole Cherry într-un interviu, atunci când a avut prezentarea de modă pentru brand-ul de haine pe care îl deține. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)