Hailey și Justin Bieber au dat naștere la o mulțime de speculații, după ce artistul a postat pe contul lui de Instagram o serie de fotografii, iar descrierea uneia dintre ele a lăsat loc de interpretări. Hailey a ținut să lămurească lucrurile, dar a fost prea târziu: toată presa de scandal a speculat deja că ar fi însărcinată.

Justin și Hailey țin din nou prima pagină a tabloidelor. După filmulețul care i-a scandalizat pe fanii lor, în care Bieber părea că țipă la soția lui, acum presa a scris că cei doi s-ar pregăti să devină părinți. Totul a pornit de la o postare a lui Justin, o poză cu el și soția lui, mai exact, dar descrierea a fost cea care le-a atras atenția tuturor: mom and dad. De aici și până ca toată lumea să interpreteze că Hailey este însărcinată a fost un singur pas. Modelul a anticipat reacția oamenilor și i-a comentat lui Justin la postare, sugerându-i că ar fi bine să specifice că este vorba despre ei în calitate de părinți ai câinelui pe care îl au, nu despre un viitor bebeluș. 

Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și multă lume s-a întrebat când își vor mări familia. Hailey a declarat în trecut că nu se grăbește să devină mamă și că vrea să se mai bucure de familia lor în această formulă, înainte de a aduce pe lume un copil.