Toată lumea este cu ochii pe Angelina Jolie. Fosta parteneră a lui Brad Pitll a fost văzută de mai multe ori în compania lui The Weeknd, așa că speculațiile au apărut imediat. Fanii cred că cei doi sunt deja împreună și că își doresc să țină relația departe de blițurile paparazzilor. Asaltată din toate părțile de întrebări legate de viața personală, Angie a vrut să îi lămurească pe toți.

La începutul lunii iulie, Angelina și The Weeknd au mers la cină împreună, iar după ce imaginile surprinse de paparazzi au făcut înconjurul internetului, lumea i-a și cuplat. O sursă din anturajul lor a vrut să lămurească lucrurile și a spus că ”cei doi nu au vrut niciodată să iasă pe ascuns la cină. Nu este nimic romantic între ei. The Weeknd se concentrează pe industria cinematografică. Are o producție pentru HBO în care este implicat.”

Se pare că asta nu a fost sufiecient, așa că la premiera filmului ”The Eternals”, Angelina a oferit un interviu pentruE! Daily Pop unde a vorbit despre The Weeknd. Diplomată de fel, Angie a știu cum să evite întrebarea, iar asta nu a făcut decât să-i bage și mai mult în ceață pe fani.

”Angelina, copiii tăi sunt la vârsta la care au opinii, așa că trebuie să știu asta. Sunt mai entuziasmați de faptul că apari în „The Eternals” sau de prietenia ta cu The Weeknd”, a întrebat Justin Sylvester.

”Sunt foarte entuziasmați de acest film, dacă asta întrebi. Da, sunt foarte entuziasmați de acest film”, a răspuns actrița.