Desspărțirea dintre JO și Juno nu a fost cea mai hună veste pe care o puteau primi fanii lor. Chiar dacă s-au mai intersectat din punct de vedere muzical, din punct de vedere sentimental pe cei doi nu îi mai unește nimic. 

JO și Juno au decis să meargă pe modelul Lidiei Buble cu Răzvan și să separe partea personală de cea profesională. Cei doi artiști s-au despărțit anul trecut, iar de atunci au rămas în relații foarte bune și s-au mai intersectat în domeniul muzical. JO a declarat de multe ori că s-a redescoperit pe sine că este mult mai bine din punct de vedere sentimental.

JO și Juno au lansat acum trei luni piesa ”Mă mai ia”, iar fanii, dar și Smiley, cel care le-a compus piesa au intrat la bănuieli. Cei doi artiști sunt foarte apropiați, iar asta îi face pe mulți să se întrebe dacă nu cumva s-au împăcat. Cea care a vorbit deschis despre acest subiect a fost chiar JO. ”Nu mai suntem împreună de foarte mult timp. De pe 16 octombrie, mai exact, de ziua lui tata. Am avut o relație cu năbădăi. Noi ne-am iubit mult, doar ca firile noastre nu se potriveau chiar atât de mult. Amândoi eram geloși și eu n-am simțit sentimentul de gelozie decât în relația asta. Nu-mi plăcea la el că era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta mi-a fost cel mai greu să mă obișnuiesc.”, a declarat JO.