Relația Alexei Eram cu Mario Fresh încă este pusă sub semnul întrebării. Cei doi nu au declarat nimic oficial până acum, iar fanii nu știu dacă cei doi s-au despărțit, au luat o pauză mai mare sau este o simplă mișcare de publicitate.

Cei care îi urmăresc pe Alexia și pe Mario sigur și-au pus întrebarea ce s-a întâmplat între cei doi de nu se mai afișează deloc împreună, mai ales acum când toate circumstanțele sunt în favoarea lor. Înainte de a se întoarce Alexia din Anglia, cuplul declara peste tot că de abia așteaptă să nu mai aibă o relație la distanță și să se mute împreună. Se pare că planul lor nu a mai funcționat la fel de bine și, chiar dacă Alexia și-a luat propriul apartament, Mario nu a vrut să se mute cu ea, invocând tot felul de motive.

Invitată recent la o emisiune, Alexia a fost nevoită să răspundă cu maximă sinceritate la o mulțime de întrebări, printre care și unele legate de viața sentimentală. Alexia a dat cărțile pe față și a recunoscut ce nu poate ierta niciodată la cel de lângă ea și a spus și ce așteptări a avut de la Mario, dar nu s-au întâmplat niciodată. ”Credeam că vine cu flori şi nu a venit. Sau am făcut o cină şi speram să îmi aducă micul dejun la pat. (...) Nu accept să mă înşele şi să mă mintă. Comunicarea este foarte importantă. Dar decizia finală o iau doar dacă ştiu sigur că s-a întâmplat ceva. Dacă nu m-aş mai simți iubită, aş încheia relația.”, a spus Alexia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)