Fără doar și poate, MET Gala este evenimentul care adună toată lumea bună de la Hollywood. Cele mai importante nume din showbiz au defilat pe covorul roșu, iar absența miliardarei Kylie Jenner a uimit pe toată lumea. Pentru asta, viitoarea mămică are o explicație.

Nimeni nu se aștepta ca sora lui Kim Kardashian să dea skip evenimentului MET Gala. Kylie era o prezență constantă la astfel de party-uri glamour, doar că anul acesta a intervenit ceva și Kylie a decis să le lase doar pe Kendall și Kim să strălucească în lumina reflectoarelor.

Toată planeta știe că Kylie Jenner așteaptă cel de-al doilea copil cu rapperul Travis Scott și tocmai sarcina a fost cea care i-a dat bătăi de cap. O sursă apropiată viitoarei mămici a declarat că ”Kylie s-a răzgândit pe ultima sută de metri pentru că a fost copleșită și nu s-a simțit bine. A avut un program foarte încărcat în săptămâna de dinaintea evenimentului și a fost foarte obosită. S-a gândit foarte mult dacă să meargă sau nu la eveniment și a ajuns la concluzia că mai bine lipsește anul ăsta. Tot ce contează acum pentru ea este sarcina.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)