Alec Baldwin nu trece prin cea mai bună perioadă. Actorul conștientizează că episodul în care s-a tras cu arma pe platourile de filmare îi va marca întrega carieră. Unchiul lui Hailey Bieber încă nu își revine și șoc. Cu toate acestea, Alec și-a adunat puterile și a oferit un interviu celor de la ABC în care a declarat care este, de fapt, adevărul din spatele poveștii.

Acum câteva săptămâni, actorul se afla în Hollywood și filma pentru o producție western în momentul în care a împușcat accidental doi oameni. Arma de recuzită, care trebuia să fie cu gloanțe oarbe, era încărcată cu gloanțe adevărate și s-a descărcat în timp ce Baldwin exersa pentru o secvență. Glonțul a rănit-o pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine a filmului și pe regizorul Joel Souza. 

”O singură întrebare ar trebui să primească răspuns: cum de a ajuns o armă reală pe platourile de filmare? Nu trebuia să existe acolo. Nu am nimic de ascuns. Trăgaciul nu a fost apăsat. Cel puțin, nu de mine. Niciodată nu aș îndrepta o armă către cineva. (...) Mă gândesc doar la băiețelul lui Hutchins, nu știu cum să-l fac să mă creadă că îmi pare rău. Nu pot face nimic să o aduc pe mama ei înapoi.”