Gașca de 24 de karate s-a spart. Momentele de frăție dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au fost înlocuite cu un ping pong de replici dure pe Instagram.

În gașca Golden Boy Society nu mai este totul lapte și miere. Alex Velea și ”fiii lui adoptivi” au luat-o pe căi separate, dar nu într-un mod pașnic. Mario și Lino aruncă cu replici dure pe Instagram la adresa lui Velea, iar acesta joacă cu aceleași cărți. De partea lui Alex este și Antonia care a devenit din ce în ce mai vocală.

În ultima perioadă, atunci când spunem Alex Velea spunem scandal. Artistul a reușit să atragă atenția tuturor cu cearta din interiorul Golden Boy Society. Mario și Lino au decis că este mai bine pentru ei să stea departe de Velea, dar asta nu înseamnă că nu își aruncă săgeți în online. Recent a fost ziua lui Lino și se pare că foștii membri Golden Boy Society s-au distrat de minune pe una dintre piesele ”tăticului” lor. 

Chiar dacă acum Alex Velea îi numește ”șerpișori”, tot el a fost cel care le-a făcut cunoștință cu celebritatea. Mario Fresh a stat o perioadă bună în aceeași casă cu Velea și Antonia deoarece părinții lui erau în Iași. Tot Velea a fost cel care și-a pus amprenta și pe prima piesă care i-a adus 23 de milioane de vizualizări lui Mario, ”Am rămas cu gândul la tine”.

Și Lino Golden a devenit celebru după ce l-a descoperit Alex Velea. În acel moment, Lino a simțit să îi mulțumească lui Velea, tatuându-și chipul artistului. ”Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut. Au avut grijă de mine şi mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veşnic recunoscător şi cu respect”, a scris Lino pe Instagram de ziua lui.

Credem că cearta nu va termina în curând, chiar dacă Mario nu exclude pe viitor o colaborare cu Velea.