Fără doar și poate, Theo Rose este una dintre cele mai căutate artiste de la noi din ultima perioadă. Proiectele pe care le-a avut au făcut-o să nu piardă deloc timpul în pandemie și se poate lăuda cu zeci de piese care au ajuns pe locul 1 în trending.

Theo Rose, acest tonomat muzical pe două picioare cucerește toate topurile cu fiecare piesă pe care o lansează. Artiștii aproape că se bat pentru piese cu ea și nici nu este de mirare, având în vedere că este ca un magnet pentru vizualizări. Theo nu stă bine doar la capitolul Youtube, ci și pe Instagram. Artista și-a creat o comunitate de peste 600k de urmăritori care o susțin mereu și care au grijă ca idolul lor să ajungă mereu pe primul loc.

N-a fost să fie! Theo Rose, la un pas de a juca într-un film foarte cunoscut. I se potrivea rolul?

Așa cum era de așteptat, una dintre întrebările care se pun atunci când treci de 100k de urmăritori pe Instagram este ”cât câștigi din postările pe social media?” Theo este o persoană foarte asumată, așa că nu s-a dat înapoi de la a oferi cel mai sincer răspuns la această întrebare. 

”Depinde. Pe feed costă 950 de euro, o serie de patru Insta story-uri cu swipe up și tag pentru client 500 de euro, iar un video pe feed e 1200 de euro”, a spus Theo în cadrul unui interviu recent.