Mira și Andrei Ivan au început să ridice din ce în ce mai multe semne de întrebare. Cei doi nu se mai afișează împreună la fel de mult ca înainte, iar asta i-a făcut pe fani să se întrebe de multe ori dacă nu cumva cei doi s-au despărțit.

Mira este una dintre norocoasele artiste care nu se pot plânge că pandemia le-a afectat prea mult. Artista a continuat să lanseze, piese, videoclipuri, ba chiar și un album, iar acum s-a mutat în casă nouă. Dacă la început, Andrei Ivan, toboșarul din bandul ei era nelipsit din story-uri și a ajutat-o la amenajarea noii locuințe, acum fanii au observat că aceasta este cam absent. Mira a decis că cel mai corect pentru fanii ei ar fi să spună lucrurilor pe nume și fix asta a făcut pe social media.

”Ei bine, a venit momentul să vă spun că da, ne-am despărțit, cum cel mai probabil ați și bănuit. Era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea fața de întrebările voastre. Nu e că n-aș fi vrut să răspund, drept urmare de asta o fac, ci pur și simplu era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact dacă e gata definitiv,nu am știut ce să spunem, ce să facem și așa mai departe... pe lângă faptul că nu am mai experimentat o astfel de situație pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum. În același timp mi se pare fair, deși nu-mi place să-mi discut viața personală. Dar așa cum v-am dat voie să faceți parte din povestea mea cu iubitul meu de la vremea aceea, așa mi se pare fair să vă spun și partea aceasta. Ne-am despărțit foarte prietenește, am decis că nu mai rezonăm și nu este nicio problemă. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine, țin la el, dar nu a fost vorba de înșelat. A fost o relație frumoasă, am crescut unul lângă altul.”

 

@mira

 

♬ original sound - MIRA