Băieții de la BTS se laudă cu hituri de sute de milioane și chiar de miliarde de ascultări. Și, în timp ce preferințele fanilor se văd în numărul de vizualizări și de streaming-uri ale unei piese, fiecare dintre membrii trupei are câte o piesă preferată din repertoriul propriu.

Atunci când au lansat albumul BE (Deluxe Edition), băieții de la BTS și-au luat interviu reciproc. Unul dintre highlight-urile interviului a fost momentul în care J-Hope l-a întrebat pe Jungkook care este piesa lui preferată dintre toate pe care le-au lansat, de-a lungul anilor. Fără să stea pe gânduri, solistul de la BTS a răspuns că ”Euphoria” i se potrivește cel mai bine, din punct de vedere al calităților sale vocale, deși nu a fost de aceeași părere atunci când a înregistrat melodia prima dată. ”Am fost norocos să primesc piesa <<Euphoria>>, dar cred că, la momentul respectiv, vocea mea era în tranziție de la timbrul de copil, la vocea matură și stabilă. La momentul acela, aveam o mulțime de dileme despre vocea mea și a fost o provocare să înregistrez cântecul”, a spus Jungkook. 

Army, ați aflat? Un videoclip de la BTS a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube

Artistul a mai adăugat că simte că atunci când a tras vocea pentru melodie, starea și sentimentele lui s-au transpus exact pe piesă, în forma cea mai pură, de aceea e și cea mai apropiată melodie de sufletul lui.