Billie Eilish își dezvăluie o latură pe care fanii nu au văzut-o până acum, în documentarul ”The World’s A Little Blurry”, pe care l-a lansat săptămâna trecută. Dacă ești fanul ei, n-ar trebui să ratezi filmul în care artista își pune viața personală pe tavă. 

Billie vorbește despre cele mai personale aspecte din viața ei, în documentarul pe care tocmai l-a lansat. Celebritatea, familia, sănătatea emoțională, dar și fostele relații și motivele despărțirilor - toate se regăsesc ca subiecte în filmul ”The World’s A Little Blurry”. Artista a vorbit în documentar despre ultima ei relație, cea cu rapper-ul Brandon Adams, aka ”Q” sau ”7:AMP”. Artista a povestit de ce s-au despărțit și a spus că: ”Pur și simplu nu eram fericită și nu ne doream aceleași lucruri și nu cred că era fair. Mi-am dat seama că nu se iubea nici pe el, nu avea cum să mă iubească pe mine. Credea că mă iubește, dar se mințea. Eu l-am iubit, iar asta a făcut despărțirea mai dificilă”. 

Cântăreața a oferit lămuriri și cu privire la statutul ei emoțional din prezent (prezentul în care a filmat documentarul) și a spus că nu a încetat niciodată să-l iubească, în ciuda faptului că el a rănit-o în repetate rânduri. Este pentru prima dată când Billie vorbește atât de deschis despre relația ei, iar fanii au apreciat sinceritatea artistei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 7:AMP (@mtvsevenamp)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 7:AMP (@mtvsevenamp)