Băieții de la BTS au cucerit planeta cu melodiile lor și, recent, au lansat cea de-a treia piesă în limba engleză. Cei șapte fantastici profită de orice ocazie pentru a-și promova muzica, iar aparițiile lor la cele mai tari show-uri televizate din America sunt ceva cu care și-au obișnuit deja fanii. 

La câteva zile după ce au lansat ”Permission to dance”, băieții de la BTS au fost invitați la emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show. Cei șapte băieți au intrat în direct prin video call, iar gazda emisiunii i-a ”descusut” puțin. Fallon a adunat de pe internet câteva ipoteze ale fanilor despre trupă și a vrut să verifice care sunt adevărate și care false. În acest fel, atât el, cât și telespectatorii au aflat câteva lucruri pe care poate nu le știau până atunci. 

Army, it's here! Băieții de la BTS au lansat ”Permission to dance”. Piesa este compusă de Ed Sheeran

Băieții au dezvăluit că inițial fan base-ul nu trebuia să se numească ”Army”, ci ”Bell”, pentru că se potrivea cu denumirea trupei, Bangtan Boys. Și nu este singurul nume care trebuia să fie diferit! Jimin a povestit că atunci când și-a ales numele de scenă s-a gândit mai întâi să își spună Baby J sau Baby G, dar și-a dat seama că sună penibil. 

V nu și-a propus să facă parte din trupă, ci a mers la audiții pentru a-și susține un prieten. Întâmplarea a făcut ca prietenul lui să nu ia castingul și să ajungă el în trupa care a devenit fenomen. Băieții nu s-au oprit aici cu dezvăluirile și au mai spus că Jin se pricepe de minune la gătit, J-Hope se consideră cel mai fashionable din trupă, iar V doarme cu ochii deschiși. Wait, what?!