Antonia este destul de ”zgârcită” în privința imaginilor și detaliilor din viața personală. Chiar dacă postează non-stop și ai impresia că știi totul despre ea, artista preferă ca anumite aspecte ale vieții personale să le țină doar pentru ea. Iar copiii sunt cel mai bun exemplu în acest sens. 

Atunci când ești vedetă, este foarte dificil să îți ții familia departe de ochii curioșilor și de presă, iar Antonia știe foarte bine acest lucru. Artista este mamă a trei copii și, din când în când, împărtășește imagini din arhiva personală cu cei care o urmăresc. Deși toată lumea știe cum arată Maya, Dominic și Akim, artista evită să îi expună prea des pe internet, iar acum a explicat de ce a luat această decizie. 

#Storytime. Antonia a fost victima bullying-ului în adolescență: ”Și eu m-am confruntat cu el”

Antonia a făcut o serie de Insta Stories în engleză, în care a explicat decizia ei. ”Postez rar fotografii cu copiii mei... Nu vreau să îi expun prea mult! Postez doar când simt să o fac. Adevărata fericire în viață este când te bucuri de momente reale cu ei, nu pe social media. Dar asta e doar părerea mea”, a scris Antonia. Artista a continuat și le-a transmis celor care o urmăresc că nu ar mai trebui să creadă tot ce văd pe rețelele de socializare, că oamenii fericiți nu simt nevoia să se laude pe net cu asta și că viețile perfecte există doar online. Cu alte cuvinte, nu tot ce zboară se mănâncă.