Selly și iubita lui, Smaranda formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi sunt destul de rezervați în postări, mai ales că programul lor este foarte diferit. Chiar dacă par couple goals, cu siguranță mulți dintre urmăritorii lor s-au întrebat dacă au existat infidelități în relația lor.

Cei care îl urmăresc pe Selly știu că acesta preferă ca informațiile să se afle prima dată direct de la el, fără alte surse intermediare. Vloggerul are unele dintre cele mai tari idei atunci când vine vorba de content, așa că de data asta și-a luat iubita și au mers la testul poligraf. Aceeași idee a mai fost pusă în practică și de Dorian Popa, dar acesta nu a mers cu iubita, ci cu Mamișor.

”Bag un story, easy money!” Selly a dezvăluit câți bani face din Youtube. ”Contează cine se uită”

Selly și Smără au mers la poligraf însoțiți de Gami și de Mădălin. Fiecare dintre ei a pregătit un set de 15 întrebări la care să răspundă partenerul, iar la sfârșit cel care avea cele mai multe răspunsuri sincere câștiga challenge-ul. Printre întrebările formulate de Smără s-a aflat și clasica ”m-ai înșelat vreodată?”, iar răspunsul lui Selly a fost unul afirmativ. Nu este cazul să vă panicați! Testul poligraf a arătat că răspunsul lui Selly a fost unul nesincer, ceea ce înseamnă că nu și-a înșelat iubita.

Challenge-ul a fost unul foarte interesant și au existat foarte multe întrebări picante. Vezi aici cine a fost mai sincer!