Remember Fetty Wap? Artistul care a cucerit întreaga planetă cu piesa ”Trap queen” nu trece prin cele mai bune momente din viața lui. Fetița acestuia, Lauren Maxwell în vârsta de 4 ani a decedat, iar artistul este în stare de șoc.

Acum 6 ani, Fetty Wap dădea lovitura cu piesa ”Trap queen”. De atunci, rapperul nu a mai fost la fel de vizibil în industria muzicală și, chiar dacă a mai lansat piese și chiar și albume, acesta nu a mai reușit să aibă același succes.

Rapperul a primit una dintre cele mai triste vești pentru un părinte. Fetița acestuia a decedat, deși avea doar 4 ani. Momentan, nu se știe cu exactitate nici cauza, nici data decesul, dar cert este ca familia lui Fetty este devastată. Cea care a făcut anunțul a fost mama fetiței, Turqoise care a urcat un filmuleț pe Instagram în descrierea căruia a pus următorul mesaj:

”Aceasta este prințesa mea sirenă. Minunată, amuzantă, frumoasă, iubitoare, frumoasă, talentată. Dacă vedeți această postare în feed-ul vostru comentați cu ”Te iubesc, Lauren” pentru că sufletele pot simți dragostea.”

Lauren nu era singurul copil al lui Fetty. Rapperul mai este tatăl lui Aydin, Zaviera, Khari, Amani și Zy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fineassturquoise