Fără doar și poate, 2021 este anul bebelușilor în showbiz. Încă o vedetă de la noi și-a anunțat sarcina direct pe Instagram, iar vestea a fost oferită fanilor fix când aceștia se așteptau cel mai puțin. 

Pandemia le-a determinat pe vedete să își dorească din ce în ce mai mult să devină mămici. În timp ce unele încă mai lucrează la acest aspect, altele, mai norocoase, sunt însărcinate, din nou. Este și cazul vloggeriței Irina Deaconescu care și-a anunțat fanii că Victoria va mai avea un frate sau o surioară.

Vloggerița și iubitul ei, Cristi Manea locuiesc la Cluj și se pare că a început să le placă din ce în ce mai mult viața alături de copii. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată anul trecut, atunci când Irina a adus-o pe lume pe fetița ei, Victoria. Micuța este senzația Instagramul, iar fanii îi cer mereu Irinei poze și filmulețe cu ea.

Irina a declarat mereu că vrea să fie o mămică tânără și că vrea să crească alături de copiii ei. Vloggerița va avea și de data asta parte de tot sprijinul din lume, iar Cristi și mama ei, Camelia se vor implica 100% în creșterea viitorului membru al familiei. 

”Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună.”, a declarat, în urmă cu un an jumătate, Irina Deaconescu pentru elle.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw)