Nicole Cherry le-a dat fanilor ei cea mai bună veste și nu, nu este vorba despre carieră. Chiar dacă zilele trecute circulau zvonuri cu privire la sarcina artistei, acum, Nicole a decis că nu mai are sens să se ascundă și a postat prima poză cu burtica.

Nicole Cherry se pregătește pentru cea mai intensă, dar și cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista și iubitul ei, Florin au făcut marele anunț în social media: vor deveni părinți. Nicole s-a afișat pe Instagram și pe Facebook cu burtica de gravidă și a scris și un mesaj emoționant pentru bebelușul ei.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.”

Imaginea a strâns peste 20k de aprecieri și peste 300 de comentarii. Well, Nicole, Florin veți fi niște părinți grozavi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)