După Nicole Cherry, încă o artistă de la noi a anunțat că este însărcinată. Celia așteaptă al doilea copil și a dat vestea cea mare pe Instagram, unde a postat primele fotografii cu burtica de gravidă și a scris un mesaj despre minunea care a apărut în viața ei de câteva luni. 

2021 a fost un an dificil pentru Celia, dar se pare că soarele a răsărit pe strada ei până la urmă. În luna aprilie, artista povestea că s-a îmbolnăvit de Covid și că a petrecut două săptămâni în spitalul din Deva, având o formă nu tocmai ușoară a bolii. La scurt timp după ce s-a vindecat, artista a primit vestea că va fi mămică pentru a doua oară. A ținut totul în secret până acum, când a decis să anunțe pe Instagram, chiar de ziua ei, că va avea încă un copil. 

Ieri a fost ziua mea, m-am născut în acea zi în care bat clopotele în mai toate bisericile din țară. O zi plină de rugăciune, în care probabil și cerul zâmbește chiar m-am abținut tare să nu postez, deși mi-aș fi dorit să împărtășesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales să mai ținem minunata veste pentru noi ceva timp. Totuși s-a întâmplat ca altcineva să dea vestea în locul nostru de ziua mea, iar acum, cum aș putea să neg cea mai mare bucurie a noastră??? E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit! Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea, căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel! Aceleași gânduri curate le trimit către voi, protecție Divină și o zi minunată să aveți!”, a scris cântăreața pe Instagram, în dreptul primelor fotografii cu burtica. 

Celia este însărcinată în cinci luni și așa arată burtica ei în această etapă a sarcinii:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia (@celia.the.artist)