După Halsey și Natti Natasha, încă o artistă internațională a dezvăluit că este însărcinată. Leigh-Anne Pinnock de la Little Mix așteaptă primul ei copil, împreună cu logodnicul ei, Andre Gray. 

Leigh-Anne a ales să le dea fanilor ei vestea că va deveni mămică prin intermediul Instagram-ului, la fel ca majoritatea viitoarelor mămici celebre. Solista de la Little Mix a postat trei fotografii de la o ședință foto în care i se vede burtica în toată splendoarea. Cu o rochie verde smarald, decupată în zona burții, Leigh-Anne le-a transmis celor care o urmăresc că: ”Am visat atât de mult la acest moment și nu ne vine să credem că visul devine, în sfârșit, realitate. Abia așteptăm să te cunoaștem” - a scris artista în descrierea fotografiilor. 

Baby on board. Șase vedete internaționale care urmează să devină părinți anul acesta

Leigh-Anne are 29 de ani și formează un cuplu cu fotbalistul Andre Gray din 2016. La începutul lui 2017 și-au ”oficializat” relația pe Instagram, iar la scurt timp s-au mutat împreună. În câteva luni, cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată. Andre joacă pe postul de atacant la Championship Watford și la echipa națională de fotbal din Jamaica. Cei doi au ținut sarcina în secret până acum, când solista de la Little Mix s-a afișat pe rețelele de socializare cu burtica la vedere. 

2021 este un an excelent pentru unele vedete, care urmează să își mărească familia. J Balvin și Jason Derulo urmează să devină tătici. Ellie Goulding tocmai a născut, iar Halsey și Natti Natasha mai au și ele puțin până când își vor cunoaște bebelușii.