Să vină oare veștile anului de la Dua Lipa? Artista se relaxează de minune în Mexic, iar milioanele de fani care i-au apreciat postările nu au putut să nu remarce un detaliu important.

Dua Lipa a început anul cu dreptul. Artista a bifat o copertă Vogue la care alți colegi de-ai ei doar visează, iar acum se relazează în Mexic. Dua a postat imagini din escapada ei, iar atenția fanii s-a axat pe abdomenul artistei. Iubita lui Anwar Hadid are o siluetă perfectă, doar că de data aceasta urmăritorii ei au observat un detaliu care i-a făcut să creadă că aceasta ar putea fi însărcinată.

Dua Lipa și Anwar Hadid, fratele celebrelor surori Gigi și Bella Hadid formează un cuplu de mai bine de un an, iar lucrurile par să evolueze frumos între cei doi. Perioada pandemiei i-a apropiat mai mult ca niciodată, cei doi distrându-se de minune și profitând de timpul pe care l-au petrecut împreună. Anul 2020 a fost unul destul de bun pentru Dua, albumul ”Future nostalgia” aducându-i numeroase premii, recorduri și poziții bune în topuri.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)