Delia este una dintre artistele care primesc cel mai des întrebarea ”când vei deveni mămică?”. Jurata iUmor nici nu se mai stresează să răspundă acestei curiozități, mai ales că ea și-a expus mereu transparent decizia de a nu deveni sau nu mămică.

Delia și Răzvan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi, iar tradiția spune că după o astfel de relație, întrebarea care urmează este ”pe când un copil?”. Delia a spus de multe ori că nu își dorește asta, mai ales că este ocupată cu proiectele și are alte priorități, cum ar fi cariera și călătoriile.Artista nu este străină de experiențele cu pici, mai ales că sora ei, Oana are doi copii pe care Delia îi răsfață enorm.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. Știu că o sa fiu o mamă foarte mișto! Dar știu și realizez că o să am foarte multe frici. Simt că aș putea fi o mamă extraordinară, dar simt că aș putea să mai îmi dau puțin de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să mai zic asta și la 60 de ani!” a spus Delia în podcastul Andrei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)