Alina Eremia are programul încărcat de vizite la studioul de înregistrări și de ședințe foto, dar asta nu înseamnă că din când în când nu se proiectează în viitor ca mămică. În weekend, artista nu a mai rezistat tentației și le-a prezentat următorilor cum va arăta copilul ei.

Alina Eremia și urmăritorii ei de pe Instagram au o relație foarte bună, astfel că artista le împărtășește mereu momentele importante din viața ei. Cum este la modă trendul aflării chipului viitorului copil, Alina nu a stat prea mult pe gânduri și a încărcat o poză cu ea și cu iubitul ei, Edi, iar rezultatul este stunning. Aplicația i-a sugerat artistei că va avea o fetița, iar în ceea ce privește frumusețea nici nu mai încape îndoială.

S-a aliniat trendului. Alina Eremia, schimbare radicală de look. Cât de bine îi stă?

Alina Eremia și Edi Barbu au o relație frumoasă și se înțeleg de minune. Acesta o susține mereu pe Alina în carieră și nu numai. Cei doi au lansat împreună un parfum, iar Edi și-a făcut curaj și a apărut și în videoclipul Alinei de la piesa ”Noi”. Atunci când nu sunt ocupați pe partea profesională, Alina și Edi adoră să petreacă timp împreună la sala de sport.