Atunci când ești celebru, mai ai parte, vrei-nu vrei, și de momente jenante. Se întâmplă și la case mari, iar Ariana Grande a experimentat recent o astfel de întâmplare. 

Ariana a ieșit la masă cu soțul ei și cu câțiva prieteni, la un restaurant de lux din BelAir. Proprietarul restaurantului, Wolfgang Puck, a postat ulterior o fotografie pe Instagram și i-a mulțumit Arianei pentru vizită, dar abia acum s-a aflat întreaga poveste. La început, habar n-avea că stă față în față cu o vedetă și a crezut că Ariana Grande este o adolescentă oarecare. Ba chiar s-a întrebat dacă este majoră și poate să consume alcool. Unul dintre ospătari l-a luminat și i-a spus că este chiar Ariana Grande și că vrea să îl invite la o seară de karaoke. 

Puck le-a povestit întreaga întâmplare celor de la Insider: ”Era o masă de tineri, băieți și fete, și m-am dus să vorbesc cu ei. M-am gândit că sunt la liceu sau la facultate. Ba chiar am făcut un comentariu despre faptul că nu sunt la școală și că au ieșit să sărbătorească”. Puck nu s-a oprit aici și le-a cerut cărțile de identitate, pentru a se convinge că au vârsta legală să consume alcool. După ce a plecat de la masa lor, un ospătar i-a spus că cei de la masă vor să facă o poză cu el. Acela a fost momentul în care a aflat că ”puștoaica” de la masă e Ariana Grande și că vrea să îl invite la karaoke: ”Cred că mai degrabă o invit eu în bucătărie și o învăț să gătească, înainte să mergem la karaoke”, a spus Puck.