Au trecut aproape trei ani de când Misha și Connect-R au divorțat în secret, dar abia acum artista a vorbit despre relația ei cu Ștefan.

Chiar dacă s-au despărțit acum mult timp, Misha și Connect-R au avut o relație de prietenie și asta doar pentru binele fiicei lor, Maya. 

„Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relația mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva. Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el”, a declarat Misha.

„Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relații ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relație frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul.”, a mai povestit artista. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neața!!! Aseară am fost împreuna cu @djlaylaofficial in emisiune la @mihaimorar !! Multumim pentru primire🙏🏻

O postare distribuită de Misha (@misha_misha.ro) pe