Vedetele de peste Ocean au trecut la un moment dat prin cele mai triste momente din viața unei mame. Fix când își doreau să aibă un copil, soarta nu a fost de partea lor, iar acestea au trecut prin nefericita experiență a unui avort. Se spune că timpul vindecă rănile și asta se va întâmpla și în cazul vedetei de mai jos.

Jessie J, căci despre ea este vorba, trece printr-o perioadă destul de grea. Artista și-a anunțat fanii că a suferit un avort spontan și că este în stare de șoc. La cât de puternică este Jessie, cu siguranță va trece și peste momentul acesta, dar nu îi va fi deloc ușor. 

„Un copil a fost tot ce mi-am dorit în viața asta scurtă. Faptul că am rămas însărcinată a fost un miracol, o experiență pe care nu o voi uita și pe care știu că nu o voi mai trăi din noi. Am început să când de când eram mică pentru că asta era ca un fel de terapie. Acum, vreau să fiu sinceră și nu vreau să ascund ceea ce simt. Pentru mine, copilul pe care nu l-am putut avea a făcut tot ce i-a stat în putință.” a declarat Jessie J.

Jessie a vorbit de multe ori despre problemele legate de fertilitate, iar fanii ei știau cât de mult își dorea un copil. Din păcate, în perioada următoare, toate concertele ei vor fi amânate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)