Lidia Buble a trebuit să se confrunte de-a lungul carierei cu multe critici și replici dure. În timp ce mulți îi sugerau să apeleze la operații estetice, Lidia nu îi lua în considerare. Până acum.

Despărțirea de Răzvan se pare că o face pe Lidia Buble să își dorească multe shimbări în viața ei. Artista a decis că nu ar fi rău dacă ar îmbunătății ceva la aspectul fizic, așa că a trecut pragul medicului estetician. Chiar dacă mulți fani au criticat-o de-a lungul timpului pentru aspectul nasului, nu asta vrea Lidia să schimbe. Artista consideră că nasul o face să fie specială și chiar nu are de gând să intervină asupra ei.

Lidia a postat mai demult pe Instagram o imagine alături de doctorul Radu Ionescu, recunoscut în lumea medicinei pentru intervențiile la sâni. Din descrierea imaginii fanii au putut să își dea seama că Lidia deja a avut o consultație cu doctorul și că a analizat diferite dimensiuni de silicoane. Urmăritorii Lidiei sunt uimiți de alegerea artistei, dar se așteptau la asta. Acum, Lidia Buble a postat un Insta story în care le arăta fanilor că este mai decisă ca niciodată să facă acest pas.

Așteptăm să o vedem pe noua Lidia, deși ne place și de actuala!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)