Mira și Mario Fresh sunt în centrul atenției zilele astea. Cei doi artiști au lansat „Deziubește-mă”, prima lor colaborare, iar reacțiile au fost împărțite. Piesa a primit un feedback pozitiv, ba chiar a ajuns în trending în primele ore de la lansare. Cea care i-a dezamăgit pe fani a fost stategia de promovarea aleasă, în speță poza publicată de Mira.

Mira și Mario Fresh au aruncat internetu-n aer cu cea mai recentă poză. Cei doi se sărutau și nu au oferit nicio explicație suplimentară. Fanii s-au grabit să îi cupleze, mai ales că de Mira știau sigur că este singură, iar la Mario situația era incertă. Artiștii au ales să își promoveze piesa cu surle și trâmbițe, doar că strategia de marketing nu a fost cea mai fericită.

Urmăritorii celor doi s-au aprins imediat la vederea imaginii postare și nu au stat prea mult pe gânduri. Fanii au aruncat cu vorbe dure la adresa Mirei, atragându-i atenția că nu a fost cea mai bună metodă de a face vizualizări. Fanii au taxat-o și pentru modul în care a cântat piesa live, dar și pentru faptul că a ales să îi dea unfollow Alexiei câteva ore pentru ca situația să pară și mai reală.

„Proastă promovare și intrigă, dacă melodia e una bună nu are nevoie de scandal, bine că Andrei și-a văzut de drumul lui, caracterul omului se vede și prin fapte subtile.”

„Puteai să pui altă poză și să ai puțin respect față de iubita lui că nu e actor, e cântăreț, sunt foarte mulți cântăreți cu relații seriose/familii ce nu promovează așa ceva”.

„Cred că poți face și o melodie fără să te săruți cu unul care e într-o relație. Dar dacă asta e la modă… Merge”.

„Cred că puteați să lansați piesa asta care oricum era frumoasă și fără atâtea interpretări doar ca să între lumea să vizualizeze clipul. ”

„Din nefericire, toata faza asta nu a fost doar o poză lăsată la interpretare, ci ați mers până la extreme ca să dea unfriend Alexiei pe Insta”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)