Ghinioanele se țin lanț de Mira. Artista este împreună cu iubitul ei în vacanță în Zanzibar, dar se pare că pe lângă momentele minunate, au avut parte și de câteva peripeții. După enterocolită, o altă veste proastă i-a dat Mirei planurile peste cap.

Mira și-a luat iubitul și au mers într-o destinație la care visau demult: Zanzibar. Cei doi au făcut o alegere foarte bună și se pare că se distrează de minune alături de prietenii lor. Chiar dacă a plecat să se relaxeze, Mira își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, așa că nu avea cum să nu le povestească prin ce peripeții a trecut.

Vacanța artistei a ajuns la final și, după ce s-a testat de cinci ori de Covid, a primit și vestea care i-a dat toate planurile peste cap: zborul către România s-a anulat. ”Ni s-a anulat zborul. Plecăm mâine. Ar fi a cincea oară când facem test.”, a spus Mira pe Instagram.

Pe lângă această veste, Mira și iubitul au fost nevoiți să își caute o altă cazare. Artista nu și-a îngrijorat fanii și, cel mai probabil a fost doar o chestiune de moment și zborul către România se va relua cu siguranță.