Atunci când mama se numește Cardi B, fiica nu are cum să treacă neobservată. Micuța Kulture este un adevărat fashion icon la doar doi ani, iar mama ei profită de orice ocazie pentru a se lăuda cu ea pe internet. 

Cardi B a postat câteva fotografii cu fetița ei pe Instagram, dar haterii i-au sărit în cap. Artista și-a îmbrăcat fetița cu o rochiță bleu, geacă de blugi, pantofi sport din colecția pentru care a colaborat cu brand-ul Reebok, totul accesorizat cu o fundă mare, roz și, piesa de rezistență - o poșetă de la un brand de lux. Cardi a scris în descriere că: ”Mi-a fost dat să fiu mamă de fată. Stilizată de mine... Offset a trebuit să o mituiască cu prăjituri ca să stea la poze”. 

Pozele cu micuța Kulture au adunat aproape 4 milioane de like-uri, dar au generat și o dezbatere pe internet. În timp ce unii i-au transmis prin comentarii că micuța este absolut adorabilă și că este o fashionistă în devenire, au existat și voci care au criticat-o pe Cardi pentru faptul că o pune să stea la poze și că o obișnuiește cu piese de lux de mică. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)