Atunci când două legende ale muzicii își unesc forțele, rezultatul nu are cum să nu fie unul wow! Martin Garrix și celebra trupă U2 au bătut palma și vor lansa imnul Campionatului de Fotbal de anul acesta.

Martin Garrix și U2 sunt la un pas de a lansa piesa anului. Legendara trupă și celebrul DJ colaborează pentru prima dată și vor lansa pe 14 mai ”We Are The People We’ve Been Waiting”, piesă ce va deveni inmul oficial Euro 2020. Anul trecut, Euro 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de Coronavirus, dar anul acesta, Garrix și U2 sunt mai hotărâți ca niciodată să lanseze această piesă. Potrivit publicației The Sun, artiștii se află deja în Londra unde filmează videoclipul piesei.

”Au vorbit de câteva ori, iar acum sunt deja în Londra, unde filmează clipul piesei. Sunt nerăbdători ca totul să fie gata și fanii să se poată bucura de munca lor.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Anul acesta, Martin va avea în sfârșit ocazia să compună imnul Campionatului de Fotbal, după ce propunerea către el a fost lansată din octombrie 2019. Campionatul de Fotbal de anul acesta va începe în iunie 2021, va avea 24 de țări competitive, iar finala se va juca pe stadionul Wembley în Londra.